Vacanța la schi în Austria cu Furtunoșii

Vacanța la schi în Austria cu Furtunoșii

Bine te-am găsit!

Astăzi m-am trezit cu dor de zăpadă și cu o avalanșă de amintiri din vacanța la schi în Austria cu Furtunoșii mei, așa că am zis să împărtășesc cu tine câteva momente din escapada noastră.

De câțiva ani, de sărbătorile de iarnă ne-am făcut o tradiție din a merge într-o stațiune montană pentru a ne bucura de paradisul alb.

Anul acesta am ales Austria, Walchsee, localitate aflată chiar la malul lacului cu același nume, un loc perfect pentru iubitorii de aventură și natură, cu pârtii superbe de schi, dar și locuri pentru săniuș, patine și peisaje minunate de admirat.

Am plecat cu poftă de călătorie, dar și cu dorință de a face ceva mișcare, mai ales cei mici, care au profitat din plin de derdeluș. Dar nici noi nu ne-am lăsat mai prejos.

Cazarea ne-a oferit o vedere mirifică spre lac, așa că în fiecare dimineață am admirat răsăritul soarelui care s-a asortat de minune cu albul perfect al zăpezii.

Fiecare zi a fost o adevărată binecuvântare de care ne-am bucurat la maxim.

 

Walchsee

Am urcat cu telegondola și am savurat o ciocolată caldă delicioasă pe vârful muntelui la Bearhütte.

Priveliștea era amețitor de frumoasă. Ne-am bucurat din plin de aerul curat, de peisaj, ba chiar ne-am și bronzat admirând parapantele și baloanele cu aer cald.

 

vedere-de-pe-munte-Walchsee

 

Nici adrenalina pârtiei de schi nu putea să lipsească, mai ales pentru micii schiori curajoși.

Prințesa și Domnul T au schiat, iar domnișoara Pișcot a vrut să se dea cu sania.

Tati nu a avut de ales și a trebuit să se conformeze dorinței domnișoarei Pișcot de a fi trasă cu sania, iar eu m-am distrat văzându-i atât de curajoși și de entuziasmați.

 

Copii la schi

 

Domnișoara-Pișcot-cu-sania

Partie

 

Copiii pot fi de multe ori dificili, mai ales când vine vorba de activități noi sau de un program prestabilit, iar noi am avut cumva o intuiție bună și am reușit să facem un program care să fie în acord cu dorințele fiecăruia.

Ce-i drept, Furtunoșii mei, încântați de zăpadă și tot ce le-a oferit locul magic, au fost foarte deschiși și foarte înțelegători cu tot ce am propus.

Adică pe lângă schi au mai beneficiar și de bălăceală în bazinul de la hotel, plimbare pe jos prin stațiune, iar într-o zi i-am plimbat până la fabrica Swarowski unde au rămas impresionați de decorurile create acolo. Îți voi povesti cu altă ocazie.

Și uite așa toată lumea a fost foarte fericită. Cei mici s-au bucurat de schi, săniuș, eu de ei, de peisaj și de timpul meu.

Aaa, și am admirat și rațele de pe lac!

lacul-Walchsee

Îți recomand să încerci o vacanță cu micuții tăi la schi în Austria. Sunt convinsă că o să vă placă la nebunie. Pe noi ne-a ajutat foarte mult mica noastră escapadă.

Vacanța asta ne-am încărcat bateriile, ne-a făcut să ne dăm seama încă o dată cât de mult ne place să călătorim, să descoperim locuri noi, oameni noi și să petrecem timp împreună.

Sunt foarte mândră de Furtunoșii mei și abia aștept să repetăm experiența!

 

Pe curând,

Mihaela Furtună

Mamă a trei copii, blogger & fondator @Copildrag &@AtlasulcuPetale

 

No Comments

Post A Comment