Tendintele in 2018 pentru textilele pentru copilasi

Tendintele in 2018 pentru textilele pentru copilasi

Textilele destinate bebelusilor si copiilor au devenit un subiect favorit la targul Kind + Jugend de la Koln din septembrie 2017. Pe langa faptul ca pot fi folosite pentru a decora camera celui mic, produsele textile pot crea o atmosfera propice pentru joaca. In articolul urmator, Hannah Matthews, Trend Analyst la Trend Bible, ne va povesti mai multe despre tendintele textile pentru anul 2018.

Reporter: Hannah, in functie de ce se stabilesc tendintele textile pentru bebelusi si copii?

Hannah: „De fiecare data, luam deciziile cu ajutorul expertilor din domeniu, designeri, academicieni, psihologi, care ne impartasesc opiniile lor despre schimbarile in lifestyle-ul pentru bebelusi si copii. Pe deasupra, studiem si domeniile conexe, cum ar fi educatia, parenting-ul, dezvoltarea copilului, tehnologia, sanatatea si nutritia, pentru ca acestea joaca un rol important in stabilirea tendintelor. Aceste informatii sunt grupate si transmise mai departe publicului.”

Reporter: Ce tendinte au aparut pentru anul 2018?

Hannah: Pentru anul 2018 exista mai multe influente ce determina schimbarea in design pentru bebelusi si copii. Acestea pornesc din nevoia de bucurie pura si joc captivant. Aceasta energie va umple casele oamenilor si acest lucru este reflectat in temele noastre de design pentru primavara/vara anului 2018, cu un accent real pe crearea unei atmosfere placute si distractive in fiecare zi prin print-uri jucause si mesaje pline de bucurie.

Escapada este o alta influenta majora pentru primavara/ vara anului 2018. Copiii evadeaza din lumea reala si se pierd intr-o lume creata de imaginatia lor. Design-urile sunt aduse la viata de micutii creativi, care descopera prin intemediul acestora o  lume fantastica chiar in camera lor.

Reporter: Ce materiale, modele, culori sau accesorii caracterizeaza aceste lumi fantastice?

Hannah: Prin materialele pentru primavara/ vara 2018 se doreste crearea de suprafete unice, prin utilizarea finisajelor cu relief, a combinatiilor de silicon si lemn si reflectii stralucitoare. Astfel este evocat un adevarat sentiment de bucurie si libertate prin mesaje vesele si print-uri jucause.

Reporter: Exista tendinte diferite in functie de varsta?

Hannah: Tendintele noastre acopera intreaga piata pentru bebelusi si copii, astfel ca intotdeauna ne asiguram ca acestea sunt potrivite pentru toti copiii: bebelusi, copii, adolescenti. Cand incepem cercetarea pentru stabilirea unui nou trend, analizam mai multe categorii de varsta, fiind atenti si la modul in care functioneaza tendintele specific pentru zonele de mancare pentru bebelusi, gradinite, decortiuni interioare, jucarii sau gaming.

Reporter: Ce sfaturi ne oferi pentru a adopta noile tendinte textile in camera copiilor nostri?

Hannah: Pentru ca a fost foarte mare cererea pentru dormitoare pentru copii cu o combinatie de gri si alb, va recomand sa le adoptati cu incredere. Aceste nuante de baza  actioneaza ca un fundal perfect pentru a  introduce cu usurinta culorile sezoniere si alte elemente cheie pentru camera, fie ca este vorba de lenjerie de pat, textile sau alte accesorii decorative si mobilier.

***

Sper ca acest articol va este de folos oferindu-va informatii legate de tendinta pietei privind textilele pentru copiii de toate varstele.

Cu drag,

Mihaela Furtuna

Manager

 

Sursa: kindundjugend.com

Foto: Trend Bible

Alte articole privind tendintele pentru 2018 pentru copilasi le gasiti pe www.trendbible.com

Traducerea si adaptarea: Echipa #CopilDrag

No Comments

Post A Comment
})