Stii care sunt tendintele in igiena si ingrijirea copiilor?

Stii care sunt tendintele in igiena si ingrijirea copiilor?

Iata ce am aflat de la institutul Trend Bible in cadrul Kind und Jugend Fair

Tot ce e mai bun pentru cel mic: Parintii vor sa achizitioneze pentru copiii lor produse de inalta calitate si care sa fie si benefice pentru sanatatea micutilor. De aceea, acorda o mare atentie ingredientelor si factorilor care pot polua mediul inconjurator. Aceasta este valabila in special pentru segmentul produselor de igiena si ingrijire.

Produse naturale

Produsele naturale si organice sunt destul de cunoscute in randul parintilor din ziua de azi.  Aceasta tendinta se reflecta si in domeniul produselor de igiena si ingrijire a copilasilor. Printre colectiile de produse pentru copii apar tot mai multe produse durabile si nepoluante. De obicei, atentia este indreptata spre nevoile speciale ale pielii sensibile a bebelusului. Pentru a evita iritatiile sau uscarea pielii si alte riscuri care ar putea pune in pericol sanatatea acestuia, se aleg produse care nu contin chimicale. De exemplu, producatorul Aleva Naturals din Canada foloseste numai elemente si ingrediente naturale pentru produse, cum ar fi eucaliptul si uleiul de lavanda. Si producatorul german Naif se bazeaza pe ingrediente naturale. Testate dermatologic, cu un pH neutru, produsele sunt destinate sugarilor si copiilor.

Confort si siguranta la cea mai inalta calitate

Pe langa siguranta ca produsele sunt printre cele mai bune pentru copii lor, parintii doresc sa le ofere si confort si siguranta. Un design colorat modern este, de asemenea, important. Producatorii lanseaza noi produse pentru baie si imbaiere. Spalatul celor micuti este o provocare pentru toti parintii, mai ales la inceput si, pentru a face experienta baitei celui mic mult mai placuta si confortabila, au aparut noi game de produse, care includ cadite, scaune, inele de baie. Producatorul canadian Angelcare a creat un scaun de baie confortabil, cu un design elegant. Scaunul ergonomic, facut dintr-un material moale la atingere, permite bebelusilor sa faca baita intr-un cadru optim si comod. Cadita organica „patu” creata de Rotho Babydesign, alcatuita din materii prime naturale,  cum ar fi mineralele, este de-a dreptul inovativa. Avantajul acesteia este ca indeplineste cerintele parintilor si este 100% biodegradabila.

Dezvoltarea timpurie a copiilor

Dezvoltarea timpurie a copiilor este o alta tendinta in acest sector. Tot mai multe produse sustin dezvoltarea rapida si corecta a dintilor. De exemplu, partea de sus a sticlelor si paharelor este realizata in asa fel incat previne alinierea gresita a maxilarului. In privinta tetinelor, latexul a fost inlocuit cu siliconul, iar inelele de dentitie il ajuta pe cel mic atunci cand ies primii dintisori.  Un produs inovator este „Domnisoara Denti”, primul manechin dentar care il ajuta pe cel mic la dentitie. Tetina ortodontica realizata din siliciu previne nealinierea dintilor. Compania daneza Hevea Plant a produs o sticla eleganta, cu o tetina foarte prietenoasa, foarte moale, care nu contine nici BPA sau PVC.

Voi acordati suficienta atentie igienei si ingrijirii copiilor? Ce parere aveti despre tendintele actuale?

Va invit sa-mi povestiti experientele voastre!

 

Cu drag,

Mihaela Furtuna

Manager Copil Drag

Sursa: Trend Bible

No Comments

Post A Comment
})