Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Slide background

Dragi mamici de pitici,
Acum mai bine de 20 de  ani, o mamica din Suedia, Marlene Sandberg, si-a fondat propria companie din dorinta de a face scutece de unica folosinta de foarte buna calitate care sa fie prietenoase cu mediul si sanatoase pentru copii.
Asa au luat nastere, dupa 5 ani de munca grea si cercetare, scutecele organice de unica folosinta de la Naty, urmate apoi de produse de ingrijire ale pielii copilului, produsele de igiena intima pentru doamne, precum si servetele.
Ca medic pediatru sunt mandra sa va pot recomanda scutecele organice de unica folosinta ECO by Naty, alegerea ideala atunci cand vine vorba despre starea de bine a copilului dumneavoastra.
Materialele folosite in fabricarea scutecelor sunt naturale si biodegradabile:
-stratul absorbant este de fapt o pasta de lemn pufoasa, ne-inalbita cu  clor, provenita din padurile suedeze;
– stratul exterior, care functioneaza ca o bariera impotriva scurgerilor, este un film din amidon de porumb nemodificat genetic. Acest strat inlocuieste stratul de plastic din scutecele clasice, avand aceeasi eficienta, dar lasand scutecul sa respire. Protejeaza astfel pielea copilului de umezeala si scade considerabil riscul aparitiei iritatiilor.

Scutecele de unica folosinta de la Naty nu sunt inalbite cu clor , nu contin latex sau TBT ( tributiltin) si nu sunt parfumate, neexpunand pielea la substante chimice si fiind astfel  hipo-alergenice. Din acest motiv sunt recomandate de Asociatia Suedeza de Astm si Alergii.

De asemenea, cernelurile folosite la imprimarea scutecelor nu contin metale grele, nefiind daunatoare pentru sanatate.

Din dragoste si grija pentru copii, ca medic pediatru, va recomand cu caldura scutecele organice de la Naty.

 

Cu drag,

Dr. Ioana Stefanica

})