Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Slide background

Desi supravegheat de mamica in timp ce isi periaza dintisorii, acest ritual de ingrijire devine unul cu atat mai distractiv, cu cat cel mic foloseste si o pasta de dinti adaptata nevoilor sale. De aici si recomandarea specialistilor pentru pastele de dinti special create pentru dinții de lapte. Pentru acele momente de ingrijire ale danturii, Cattier a realizat o pasta de dinti bio pentru copii cu varste intre 2-6 ani, tocmai pentru a proteja smaltul si a menține sanatatea gingiilor.

Bogata in aloe vera, vitamine si minerale, pasta de dinti bio de la Cattier nu contine fluor sau sulfati. In plus, datorita aromei sale delicioase de zmeura, pasta de dinti transforma rutina de ingrijire intr-o joaca.

Dupa ce Zana Maseluta si-a indeplinit sarcinile, nevoile de ingrijire ale micutilor sunt si ele altele. De aceea, Cattier a creat o pasta de dinti pentru copiii cu varsta de peste 7 ani, atunci cand dintisorii sunt definitivi. Special conceputa pentru a proteja smaltul si gingiile sensibile ale copilului, pasta de dinti de la Cattier are in compozitia sa fluor, un ingredient ce ajuta la intarirea si consolidarea dintilor. Cu o formula blanda, cu gel de aloe vera, pasta protejeaza dintii si gingiile, ajutand si la mentinerea unei respiratii proaspete.

Cei trei copii din clanul Furtunoșior – Printesa, Domnul T și Piscot recomanda cu incredere pasta de dinti Cattier. In plus, cei trei copii considera ca este foarte important ca ritualul de ingrijire a danturii sa se efectueze dupa fiecare masa, prin perierea dinspre gingii spre varful dintelui, cu o periuta de dinti adectvata varstei lor.

www.copildrag.ro® va fi prezent la targul Raw Generation Expo de la RomExpo din perioada 3-4 septembrie,  pavilion C3, standul 36, de unde veti putea achizitiona pasta de dinti de la Cattier si alte produse de ingrijire organice pentru copilul dumneavoastra drag.

Cu drag,

Furtunosii

})