Cunosti o alternativa la absorbantele sanitare traditionale? Iata o propunere!

Cunosti o alternativa la absorbantele sanitare traditionale? Iata o propunere!

Responsabile de membrii întregii familii, de produsele pe care le aleg, cu grijă, pentru copiii lor, mămicile au nevoie, la rândul lor, de o îngrijire specială, care să le susțină efortul depus pentru binele celor dragi.

Naty consideră că mamele au nevoie de produse organice menite să le ofere protecția de care au nevoie în perioadele delicate ale vieții lor. De aici și conceperea unor absorbante, cu o rezistență mare la fluide, și a unor protej slipuri zilnice organice. Cu un strat superior ce are la baza sa o pastă de lemn și unul inferior aerisit, realizat dintr-o peliculă delicată de porumb, absorbantele organice de la Naty permit pielii să respire în voie.

Prietenoase cu natura (https://www.youtube.com/watch?v=35-6pjUFqw4), absorbantele Eco by Naty sunt compostabile și asigură o îngrijire delicată mamelor, comparativ cu absorbantele realizate din plastic, atât de nocive pentru piele și mediul înconjurător.

La târgul Raw Generation Expo de la RomExpo din perioada 3-4 septembrie 2016,  pavilion C3, compania Copil Drag va fi prezentă la standul 36 pentru ca dumneavoastră să puteți achiziționa absorbantele organice de la Naty la cel mai mic preț din România, precum și alte produse organice pentru îngrijirea copilul dumneavoastră drag. Va asteptam si pe www.copildrag.ro cu multe produse bune pentru bebelusi.

Cu drag,

Mihaela Furtuna

Manager, membru fondator Copil Drag

No Comments

Post A Comment
})