A fi mama, un dar de la Dumnezeu

A fi mama, un dar de la Dumnezeu

Mereu am fost emotionata la gandul ca voi deveni, la un moment dat al vietii, mama. La inceput ma cuprindea o teama, teama de necunoscut, de neincrederea ca ma voi descurca ca si mama. Apoi, odata cu trecerea anilor, am inceput sa-mi inchipui sentimentul sincer de iubire pe care il voi simti atunci cand iti tii in brate propriul bebelus, si imi auzeam replicile soptite si pline de caldura pe care le-as fi adresat copiilor mei. Si mai apoi, m-a incercat sentimentul de neliniste, de nerabdare, dar si de neputinta, pentru ca bebelusul mult dorit se lasa asteptat.

Daca dupa aparitie delicatei Printese si a perioadei destul de dificile prin care am trecut, ne-am dorit sa mai avem inca un copilas, acesta fiind pe Domnul T, aparitia lui Piscot a fost un moment care ne-a lasat pe toti mai muti de uimire si emotie decat ne-am fi putut inchipui. Era un „wow” acordat vietii. Piscot este bonusul nostru de la Dumnezeu care ne-a desavarsit ca si familie.

Darul de a fi mama e binecuvantarea pe care o primim si pentru care nu exista masura. Prima baita, primul „ma-ma” sacadat, mersul de-a busilea, desi sunt momente firesti ale vietii, mereu surprind. Sunt momentele in care lacrimam de fericire. Atunci stim ca puiul nostru drag este iubit, sanatos si fericit.

Acestea sunt clipele carora le atribuim semnificatii aparte, atunci cand produsele sau ritualurile de ingrijire ale copiilor nostri se transforma, si ele, in gesturi de tandrete. Ii rasfatam cu geluri si lotiuni de corp care sa hidrateze si mai mult pielea lor moale, ii infasam in scutecele prietenoase, ii ajutam sa isi perieze dintisorii in timp ce ei se bucura de senzatia dulceaga a pastei de dinti. Cred ca produsele de ingrijire sunt cele care strabat, alaturi de mamica si de cel mic, traseul dezvoltarii bebelusului. De aceea, sunt convinsa ca atat ei, cat si noi, mamicile, avem nevoie de satisfactia gandului ca le-am oferit tot confortul si grija noastra.

Stiu cat de minunate sunt experientele alaturi de copiii mei dragi, asa ca m-am gandit ca ar fi frumos sa impartasesc cu voi fericirea de a fi mama. De aceea, am pregatit campania „Mamica Draga” in cadrul careia le invit pe mamici sa povesteasca despre „darul de a fi mama”, sa ne impartaseasca din invataturile si intamplarile lor despre cea mai frumoasa experienta de viata. Cele mai inspirationale povesti le voi publica pe www.copildrag.ro si le voi acorda un cadou surpriza!

Asa ca va rog sa va inscrieti la Compania „Mamica Draga” prin completarea acestui formular 

Numele mamicii (obligatoriu)

Adresa de e-mail (obligatoriu)

profesia (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Varsta si sexul copiilor (obligatoriu)

Descrie ce ai invatat de la copilul tau (obligatoriu)

Descrie cea mai frumoasa amintire pe care o ai cu copilul si familia ta (obligatoriu)

Descrie care este rutina zilnica din viata ta de mamica (obligatoriu)

Descrie care crezi ca sunt cele mai importante roluri pe care le ai in familia ta si in viata copilului tau (obligatoriu)

Care a fost/este cea mai mare provocare din experienta ta de mama? (obligatoriu)

Ce sfaturi ai pentru mamicile din comunitatea noastra? (obligatoriu)

Multumesc! Prin trimiterea acestui formular completat esti de acord ca povestea ta sa apara pe site-ul www.copildrag.ro si pe documentele/paginile administrate de Copil Drag SRL

Iti multumesc.

Cu drag,

Mihaela Furtuna

Mama a trei minuni

Manager Copil Drag

www.copildrag.ro

No Comments

Post A Comment
})