Invatarea prin joaca la prescolari

Invatarea prin joaca la prescolari

Prescolarii sunt pasionati de tot ce inseamna joaca, iar cand invatarea merge mana in mana cu distractia, cei mici devin tot mai interesati! Inca de la o varsta frageda este important sa le oferim micutilor nostri jucariile potrivite pentru a le stimula creativitatea, inteligenta si a le dezvolta rabdarea sau perseverenta. Cooperarea si lucrul in echipa constituie, de asemenea, elementele esentiale pe care trebuie sa le avem in vedere in demersul educarii copilului nostru.  Specialistii sustin ca jocurile ce implica constructie si jocuri de roluri sunt ideale pentru dezvoltarea si imbunatatirea aptitudinilor motorii al micutului. In felul acesta, cei mici sunt liberi sa experimenteze fara limite, sa isi lase imaginatia libera la joaca si sa se distreze!

Lego a creat seturi speciale pentru prescolari (4-7 ani) ce combina atat piese de constructie clasica, cat si figurine simpatice. Pentru stimularea imaginatiei baieteilor, Ninjago Lego Juniors a creat scenariul perfect: Ticalosul sarpe Lasha vrea sceptrul de aur al serpilor, asa ca micutul tau trebuie sa-l ajute pe Kai sa se lupte cu el! Indeamna-l pe copil sa foloseasca masina lui Kai si sabia ninja pentru a se lupta cu raufacatorul, caci altarul este in flacari! In lupta contra raului, ajuta-l sa sara peste flacari cu motocicleta, construiti imaginarul perfect si distrati-va impreuna!

In timp ce baieteii lupta in slujba binelui, fetitele se pregatesc de explorare alaturi de Ariel! Setul „Trasura cu delfini a lui Ariel” le ofera acestora posibilitatea de a explora marea cu ajutorul calestii si a simpaticilor delfini. Ofera-i posibilitatea copilului tau de a lua parte la basmul clasic Disney cu Lego Juniori Disney Princess!

In calitate de mama, recomand cu drag seturile Lego Juniors pentru imbunatatirea aptitudinilor motorii de baza ale micutului. Piscot, mezina familiei, adora sa se joace cu ajutorul seturilor Lego!

Si copilul tau va indragi invatarea prin joaca! Tu cum alegi sa stimulezi creativitatea micutului tau?

Cu drag,

Mihaela Furtuna

mama si fondator Copil Drag

No Comments

Post A Comment
})