Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Slide background

Tocmai ne-am intors dupa o saptamana de stat cu burta la soare si de scaldat in mare. In Marea Egee.
Cine nu a fost inca in Thasos ar trebui sa stie ca aceasta insula frumoasa, plina de pini si maslini, este scaldata de apele Marii Egee, ape cand verzi ca smaraldul, cand albastre ca topazul. Apa sarata iti mangaie corpul incalzit de soare si te incanta cu transparenta sa. Muntele se reflecta in mare si creeaza o imagine idilica, rustica, care te predispune la relaxare.
Este un loc unde vin familii cu copii. Multe familii cu copii, in special mici. Si cum si noi avem in gasca trei copii minunati cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, ne-am hotarat pentru a treia oara sa ne bucuram de un sejur in Thasos. Am stat in Skala Potamia unde plaja este lata, nisipul fin si apa mica pe o distanta destul de mare astfel incat copilasii de toate varstele se pot scalda fara a exista riscuri de accidente. Si cum orice expunere la soare este urmata de o hidratare adecvata, noi, clanul Furtunosilor cu piele sensibila, am folosit cu drag gelul de dus  Eco by Naty pentru a indeparta urmele de sare si de nisip de pe corp. De cel putin 2 ori pe zi, a cate 8 zile, a cate 5 Furtunosi, iaca am reusit sa dam gata o sticluta cu pompita cu tot. Dar fara regret pentru ca ne-am simtit piele curata si placuta la atingere. Si pentru a potoli pe deplin setea de hidratare a pielii am folosit cu tot atata ravna si lotiunea de corp Eco by Naty. Si nu regretam. Alaturi de samponul Eco by Naty, aceste doua produse organice ne-au ajutat sa facem fata incercarilor provocate de expunerea la soare si ne-au binedispus, pregatindu-ne pentru asaltul asupra tavernelor grecesti.

Mancare buna, relaxare, mare. Si copii linistiti!

Cu drag,

Furtunosii

})