Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Slide background

Dragi mamici si tatici de pitici,

Acum mai bine de 20 de ani, o mamica din Suedia, Marlene Sandberg, si-a fondat propria companie din dorinta de a oferi copiilor produse de foarte buna calitate care sa fie prietenoase cu mediul si sanatoase pentru copii.

Asa au luat nastere, dupa 5 ani de munca grea si cercetare, produsele organice de igiena corporala de la Naty.

Pielea este considerata cel mai mare organ al corpului omenesc datorita suprafetei mari pe care o ocupa. De aceea trebuie sa avem grija de ea, mai ales in cazul bebelusilor si copiilor a caror piele este foarte sensibila. De asemenea , pentru a preveni boli de piele cum ar fi dermatita atopica, una dintre cele mai frecvent intalnite afectiuni cutanate la copii, mai ales in primul an de viata , dar si pana la varsta de 5 ani, este recomandat sa se foloseasca produse de igiena a pielii cat mai naturale, care sa nu contina substante iritante cutanat.

Gelul de dus Eco by Naty este un produs hipoalergenic, testat dermatologic, are un ph apropiat de cel al pielii si nu contine parfum, coloranti, conservanti sau parabeni.

Face o curatare delicata a pielii, dar in acelasi timp calmeaza si pielea cu tendinta la sensibilitate.

Si din dragoste pentru mediul inconjurator, toate ingredientele sunt biodegradabile , iar recipientele sunt 100% reciclabile.

Gelul de dus Eco by Naty a fost premiat de Societatea pentru Conservarea Naturii cu premiul Alegerea buna pentru mediul inconjurator.

Din dragoste si grija pentru copii, ca medic pediatru, va recomand Gelul de Dus Eco by Naty, o alegere ideala atunci cand vine vorba de o igiena eficienta, delicata si sanatoasa pentru copilul vostru.

Cu drag,

dr. Ioana Stefanica

})