Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimente

12 iunie 2017

Va invit luni, 12 iunie, incepand cu ora 17.30, la o intalnire cu dna dr. Iulia Irina Nita pentru a discuta despre intalnirea parintilor cu noul nascut sub forma unui curs de puericultura.

Conditii de participare la curs: Tarif: 150 lei/perstaticul participa gratuit daca insoteste viitoarea mamica la curs

In urma cursului, taticii vor primi un certificat de absolvent al cursului care le va permite sa beneficieze de prevederile Legii Concediului Paternal nr 210/1999, precum si a normelor de aplicare ale acesteia aprobate prin HG nr 244/2000, conform carora tatal copilului nou-născut, care participă efectiv la îngrijirea acestuia, are dreptul la un concediu paternal plătit de 15 zile lucrătoare, prin majorarea duratei concediului paternal de 5 zile lucrătoare cu încă 10 zile lucrătoare, dacă a obţinut atestatul de absolvire a unui curs de puericultura. Dreptul la majorarea duratei concediului paternal se acordă numai o singură dată, indiferent de numărul copiilor titularului

Plata participarii la curs se face in contul: RO75INGB0000999905114759 deschis la ING BANK N.V. AMSTERDAM, sucursala Bucuresti pentru COPIL DRAG SRL (CUI 34686699; J23/2124/2015)

Va rugam se mentionati numele participantilor pentru care se face plata.

Locatia: cursul se va desfasura in locatia de la adresa Str Alexandru Borneanu Nr 2, Etaj 1, interfon Excelsior, Bucuresti (vis-a-vis de hotelul Yesterday, in apropiere de Carrefour Orhideea si podul Basarab, statia de metrou Grozavesti)

Inscrierile se fac la adresa: evenimente@copildrag.ro unde va rugam sa ne spuneti numele participantilor si numerele lor de telefon, precum si datele pentru facturare (nume si prenumele persoanei pe numele careia va fi emisa factura, adresa, CNP).

Va astept cu drag,

Mihaela Furtuna

manager Copil Drag

28 septembrie 2016

Va invit miercuri, 28 septembrie 2016, ora 17.30, la o intalnire cu dra terapeut Andra Dumitrache pentru a discuta, intr-un cadru intim, asa, ca intre fete, despre cauzele aparitiei depresiei postnatale si despre cum poate fi combatuta aceasta stare specifica unei mamici care tocmai a nascut. Si taticii sunt asteptati cu drag daca doresc sa stie cum pot ajuta mamicile sa treaca cu bine de aceasta perioada.

Intalnirea va avea loc in str. Dumbrava Rosie nr 12, iar inscrierile se fac la numerele de telefon 0753.317.749 sau 0786568035 sau la adresa de e-mail: evenimente@copildrag.ro unde va rugam sa ne comunicati numele si prenumele dvs, nr. de telefon si luna de sarcina sau cand ati nascut.

Va astept cu drag,

Copil Drag

3-4 septembrie 2016

www.copildrag.ro este prezent la Raw Generation Expo, standul 36, pavilionul C3.

Timp de 2 zile, Raw Generation Expo – primul si cel mai mare eveniment din Romania care promoveaza alimentatia „raw food” si un stil de viata sanatos per ansamblu – va aduce in acelasi loc producatori si distribuitori de produse bio si naturale precum mancare, aparatura, carti, cosmetic, multe produse locale, haine si bijuterii, accesorii handmade, terapii alternative, si servicii de tip spa-uri, centre de sanatate si relaxare, restaurante si hoteluri care au in meniu si produse vegetariene si vegane.

RAW GENERATION EXPO 2016 – expozitie cu vanzare, ce va avea loc in perioada 3 si 4 septembrie 2016 in Pavilionul C3 din Centrul Expozitional Romexpo.

www.copildrag.ro este prezent la standul 36 cu scutece de unica folosinta, servetele umede, lotiune de corp, geluri de dus, sampoane, paste de dinti, absorbante sanitare – toate de natura organica.

Va asteptam cu drag,

Echipa Copil Drag

1-7 august 2016

Saptamana mondiala a alaptarii

In saptamana 1-7 august, cu ocazia Saptamanii Mondiale a Alaptarii, tu si bebe puteti beneficia GRATUIT in cadrul Centrului ProMama de consultanta in alaptare, cursuri de alaptare, cursuri de aromaterapie, workshop de sanatate si stare de bine emotionala, fotografii profesionale cu bebe si alte informatii utile si interesante pentru voi.

Detalii privind evenimentele organizate de centrul ProMama puteti afla aici: https://www.facebook.com/events/586011228247624/

Copil Drag sustine alaptarea si  sustine Asociatia ProMAMA in demersul sau de a obtine recunoasterea profesiei de consultant in alaptare acreditat la nivel international, ca parte integranta a asistentei medicale, in cadrul sistemului public de sanatate.

Si voi puteti sa fiti alaturi de toti cei implicati in acest demers!

Cum puteti ajuta?  Semnand petitia: www.petitieonline.net/petitie/07352149 (o gasiti si pe Alapteaza, Romania).

Alaptare frumoasa!

Cu drag,

Echipa Copil Drag

14 iunie 2016

Seminar privind Imunitatea Copiilor

Asa cum v-am obisnuit, Copil Drag continua seria evenimentelor legate de adoptarea unui stil de viata sanatos, si impreuna cu partenerii sai organizeaza un `Seminar privind Imunitatea Copiilor`. Evenimentul va avea loc in data de 14 iunie 2016, ora 18, la hotel Capital Plaza, B-dul Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1 (Bucuresti).

Invitata noastra. dna dr. Ana Culcer, medicul a peste un milion de copii, va vorbi parintilor prezenti la eveniment despre ce inseamna sa cresti imunitatea copiilor prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Evenimentul va avea si o sectiune de intrebari si raspunsuri in cadrul careia dna dr. Ana Culcer va raspunde intrebarilor diverse care ii framanta pe parinti.

Locurile sunt limitate! Va rugam sa confirmati prezenta dvs la adresa de e-mail evenimente@copildrag.ro unde va rugam sa ne lasati numele si prenumele, nr. telefon, varsta si sexul copilului dvs.

In sala este permis accesul copiilor!

Va asteptam cu drag,
Echipa Copil Drag

19 – 20 martie 2016

Cupa Copil Drag la sah

Copil Drag este partener al Academiei de Sah pentru turneul Cupa „Copil Drag” ce se va desfasura in perioada 19 – 20 martie 2016.

Evenimentul are loc in Cladirea Moxa et. 2 (Str. Mihail Moxa nr. 11, Sector 1)

Sistem de joc: sah practic – 61 min / jucator / partida 6 runde, cu incepere pe 19 Martie 2016 ora 9.30

Turneul A – copii legitimati sub 12 ani

Turneul B – copii sub 11 ani nelegitimati sau CIV<1010

Taxa de participare – 50 lei

Premii: diplome, medalii, cupe si jocuri Lego®.

Detalii si inscrieri la e-mail concurs@academiadesah.ro sau tel 0733.970580

Va asteptam cu drag,

Echipa Copil Drag

19 – 20 martie 2016

www.copildrag.ro este prezent la Raw Generation Expo, standul 20, pavilionul C6.

Timp de 2 zile, Raw Generation Expo – primul si cel mai mare eveniment din Romania care promoveaza alimentatia „raw food” si un stil de viata sanatos per ansamblu – va aduce in acelasi loc producatori si distribuitori de produse bio si naturale precum mancare, aparatura, carti, cosmetic, multe produse locale, haine si bijuterii, accesorii handmade, terapii alternative, si servicii de tip spa-uri, centre de sanatate si relaxare, restaurante si hoteluri care au in meniu si produse vegetariene si vegane.

RAW GENERATION EXPO 2016 – expozitie cu vanzare, ce va avea loc in perioada 19 si 20 martie 2016 in Pavilionul C6 din Centrul Expozitional Romexpo.

www.copildrag.ro este prezent la standul 20 cu produsele din gama Eco by Naty (scutece de unica folosinta, servetele umede, lotiune de corp, gel de dus, sampon, tampoate sanitare – toate organice)

26 februarie 2016

Dupa cum stiti, Copil Drag inseamna grija si dragoste pentru copiii, precum si preocupare continua pentru a veni in ajutorul parintilor cu sfaturi si recomandari.

Asa cum v-am obisnuit,  www.copildrag.ro si-a propus sa organizeze periodic intalniri cu parintii in cadrul carora sa fie oferite informatii utile pentru a creste copii buni intr-o lume mai buna.

In data de 26 februarie 2016 oferim gratuit un seminar pentru parintii copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani in cadrul caruia dna Aurelia Damian, manager Das Internationale Bildungszentrum si initiator al „Conversatiilor cu inocenta”, ne va vorbi despre “Cand incepem sa educam copiii?”.

Evenimentul are loc incepand cu ora 18:30 si se va desfasura la hotelul Capital Plaza, B-dul Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1, Bucuresti.

Confirmarile de participare se primesc la adresa evenimente@copildrag.ro. Va rugam sa ne transmiteti varsta copilului, numele si telefonul persoanei participante la eveniment. Locurile sunt limitate!

Va asteptam cu drag!

Echipa Copil Drag

5 decembrie 2015

Spitalul clinic de copii “Dr. Victor Gomoiu” este unul dintre cele mai vechi spitale pentru copii din Romania.

Acum, in prag de sarbatori, ne-am gandit sa le facem o mica bucurie copilasilor internati in diferitele sectii ale acestui spital.

Si astfel, sambata, 5 decembrie, la initiativa preotului paroh, echipa Copil Drag in frunte cu Mickey Mouse a fost alaturi de 40 copii bolnaviori carora le-a impartit mici daruri.

La intalnire a participat iluzionistul Antonio si profesorul de joaca Leon Magdan care a realizat Teatru cu umbre.

2 decembrie 2015

Copil Drag organizeaza miercuri, 2 decembrie 2015, o intalnire cu mamele din satul Tamasi. Dna doctor Ioana Stefanica le va vorbi invitatelor despre „Stilul de viata sanatos al copilului cu varsta intre 0 si 1 an”. Ca si la intalnirile precedente, la finalul reuniunii mamelor vor primi pachete din partea companiei cu produse de igiena si ingrijire corporala.

 

Evenimentul este organizat in cadrul scolii din Tamasi cu sprijinul doamnei directoare Simona Niculescu, a medicilor de familie din zona si a asistentului social din cadrul comunei Corbeanca.

 

Cu drag,

Echipa Copil Drag

26 noiembrie 2015

Copil Drag va organiza joi, 26 noiembrie 2015, ora 18:30, evenimentul cu tema ”Modalitati de prevenire a dermatitei atopice si a eritemului fesier” la care sunt invitati sa participe medici de familie cu competente in pediatrie si medici pediatri.  Intalnirea va avea loc la hotelul Capital Plaza, sala Kogalniceanu, B-dul Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1, Bucuresti.

Tema evenimentului va fi sustinuta de dna dr Ana Culcer.

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la eveniment mentionand numele, numarul de telefon si specializarea la adresa de e-mail evenimente@copildrag.ro sau la numarul de telefon 0755.643.953.

Va asteptam cu drag!

Echipa Copil Drag”

19 noiembrie 2015

„In data de 19 noiembrie 2015 oferim gratuit un seminar pentru parintii copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 1 an in cadrul caruia dna dr. Ioana Stefanica vorbeste despre stilul de viata sanatos al copilului cu varsta pana intr-un an. Dna Aurelia Damian, manager Das Internationale Bildungszentrum si initiator al „Conversatiilor cu inocenta”, ne va da cateva sfaturi privind cresterea copiilor din punctul de vedere al pedagogului. La eveniment sunt invitate si doamnele gravide.

Evenimentul are loc incepand cu ora 18:30 si se va desfasura la hotelul Capital Plaza, sala Pache Protopopescu, B-dul Iancu de Hunedoara nr 54, sector 1, Bucuresti.

Confirmarile de participare se primesc la adresa evenimente@copildrag.ro. Va rugam sa ne transmiteti varsta copilului, numele si telefonul persoanei participante la eveniment. Locurile sunt limitate!

Va asteptam cu drag!

Echipa Copil Drag”

5-8 noiembrie 2015

„In perioada 5 – 8 noiembrie 2015 compania COPIL DRAG va fi prezenta la targul cu produse pentru copii Baby Boom Show. Va astept cu drag sa va prezint produsele de la Naty, Baby Coccola si Wirquin si sa va povestesc despre proiectele noastre.

 

Pana in data de 4 noiembrie 2015 va pot oferi, in limita numarului disponibil, invitatii pentru 1 persoana la targul Baby Boom Show ce se va desfasura la RomExpo. Va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0744.338.113

 

Cu drag,

Mihaela Furtuna, manager Copil Drag”

5 noiembrie 2015

In data de 5 noiembrie 2015 dorim sa ne intalnim cu bloggerii sau cu persoanele care pot influenta opinia publica pentru a discuta despre tendintele in sectorul e-commerce dedicat copiilor. Persoanele interesate sa participe la masa rotunda sunt rugate sa ne transmita la adresa office@copildrag.ro urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa blog/site pe care publica articole, numar de telefon si adresa de e-mail, eventuale teme de discutii, sugestii, etc. Va asteptam cu drag!

22 octombrie 2015

In data de 22 octombrie 2015 oferim un seminar pentru parintii copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani in cadrul caruia dna dr. Ioana Stefanica ne va vorbi despre modalitatile de a asigura un stil de viata sanatos al copilului mai maricel.

Persoanele interesate sa participe la intalnire sunt rugate sa ne comunice la adresa de e-mail office@copildrag.ro urmatoarele informatii: numele si prenumele participantului, numarul de telefon si adresa de e-mail (daca difera de cea de pe care este transmis mesajul), varsta copilului/copiilor, eventuale intrebari pentru dna doctor. Revenim cu detalii asupra locatiei. Va asteptam cu drag!

15 octombrie 2015

In data de 15 octombrie 2015 oferim un seminar pentru gravidute si parintii copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 1 an in cadrul caruia dna dr. Ioana Stefanica vorbeste despre stilul de viata sanatos al copilului cu varsta pana intr-un an.

Evenimentul are loc incepand cu ora 18 Ceainaria Anette din str. Polona nr 77, confirmarile de participare fiind primite la adresa office@copildrag.ro. Va asteptam cu drag!

})