Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 COPIL DRAG si Furtunosii

Buna!

Noi suntem Furtunosii: 2 parinti iubitori (Mihaela si Cezar) si 3 copii deosebiti (Printesa, Domnul T si Piscot)! Impreuna suntem nucleul COPIL DRAG.

Experienta de parinti ai celor trei minunati copii ne-a insuflat dorinta de a ajuta mamele aflate in nevoi materiale si copiii care nu dispun de posibilitati materiale pentru a-si urma visele. Ajutoare materiale si financiare am acordat si pana acum, ca persoane fizice, insa ne-am dorit sa facem mai mult,  sa ajutam mai multi copii, dar sa fim in acelasi timp  si exemple pentru copiii nostri.

Si astfel, impreuna am pus bazele proiectului Copil Drag. Copiii sunt entuziasmati de munca pe care o desfasuram, iar noi suntem multumiti ca ii putem implica in activitatea noastra si ca putem fi de folos si semenilor nostri. In acest sens o parte din profitul companiei va fi directionat pentru subventii, ajutoare, premii catre cei care au nevoie de sprijin material.

Ne-am propus sa promovam prin intermediul magazinului on-line produse/servicii de calitate, sa oferim sfaturi, informatii necesare parintilor pentru a creste copii buni intr-o lume mai buna.

Ne dorim ca cei care vin si achizitioneaza produse de pe site-ul copildrag.ro sa fie multumiti de acestea si de serviciile pe care le furnizam. Ne iubim clientii mici si mari si speram sa devenim un prieten de nadejde ai tuturor celor care indragesc copiii.

Va asteptam cu drag alaturi de noi!

COPIL DRAG si Furtunosii

Echipa Furtunosii