Curs de puericultura, 8 mai 2017, ora 17.30

Curs de puericultura, 8 mai 2017, ora 17.30

Inca de cand ai vazut cele 2 linii pe testul de sarcina ai inceput sa te gandesti cu emotie la cum va decurge perioada sarcinii si daca vei fi o mama buna pentru copilul tau. Stiu cum este sa iti fie pus copilasul in brate si sa nu stii ce sa faci cu el. La primul meu bebe, nici scutecelul nu stiam sa-l schimb si cu greu am gasit o asistenta la maternitate care sa aiba timp sa-mi arate. Ce bine ar fi fost daca bebelusul venea cu instructiuni de folosire!!!

Si pentru ca imi doresc ca viitoarele mamici si tatici sa fie informati asupra ingrijirii bebelusilor, am creat acest curs de puericultura cu ajutorul dnei dr. Iulia Irina Nita, medic specialist in pediatrie si consultant in alaptare. Prin urmare va astept luni, 8 mai 2017, ora 17.30 sa vorbim despre primii pasi in ingrijirea noului nascut.

Despre ce veti primi detalii in cadrul celor 2 ore cu curs?

Iata subiectele abordate:

  • Travaliul si nasterea: intalnirea cu nou nascutul si sprijinul acordat lauzei
  • Conditii care trebuie indeplinite acasa pentru a asigura un mediu proprice pentru noul membru al familie
  • Baia si igiena copilului
  • Ingrijirea bebelusului
  • Regimul de viata al bebelusului
  • Cand apelam la medic?
  • Intrebari si raspunsuri

Perioada de sarcina si apoi 0 – 1 an ne ofera unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase momente alaturi de puiul nostru. Bucurati-va cat puteti de mult de ele!

Conditii de participare la curs:

Tarif: 150 lei/perstaticul participa gratuit daca insoteste viitoarea mamica la curs

In urma cursului, taticii vor primi un certificat de absorvent al cursului care le va permite sa beneficieze de prevederile Legii Concediului Paternal nr 210/1999, precum si a normelor de aplicare ale acesteia aprobate prin HG nr 244/2000, conform carora tatal copilului nou-născut, care participă efectiv la îngrijirea acestuia, are dreptul la un concediu paternal plătit de 15 zile lucrătoare, prin majorarea duratei concediului paternal de 5 zile lucrătoare cu încă 10 zile lucrătoare, dacă a obţinut atestatul de absolvire a unui curs de puericultura. Dreptul la majorarea duratei concediului paternal se acordă numai o singură dată, indiferent de numărul copiilor titularului

Plata participarii la curs se face in contul: RO75INGB0000999905114759 deschis la ING BANK N.V. AMSTERDAM, sucursala Bucuresti pentru COPIL DRAG SRL (CUI 34686699; J23/2124/2015)

Va rugam se mentionati numele participantilor pentru care se face plata.

Locatia: cursul se va desfasura in locatia de la adresa Str Alexandru Borneanu Nr 2, Etaj 1, interfon Excelsior, Bucuresti (vis-a-vis de hotelul Yesterday, in apropiere de Carrefour Orhideea si podul Basarab, statia de metrou Grozavesti)

Inscrierile se fac la adresa: evenimente@copildrag.ro unde va rugam sa ne spuneti numele participantilor si numerele lor de telefon, precum si datele pentru facturare (nume si prenumele persoanei pe numele careia va fi emisa factura, adresa, CNP).

Va astept cu drag,

Mihaela Furtuna

manager

Mobil: 0744.338.113

e-mail: mfurtuna@copildrag.ro

web: www.copildrag.ro

www.jucariideconstruit.ro

No Comments

Post A Comment
})