Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Slide background

Familiile cu multi membrii sunt cele mai frumoase, dar ce ne facem atunci cand nevoile acestora sunt tot mai diverse?  Asa se intampla si in clanul Furtunosilor, nucleul companiei Copil Drag! Printesa, Domnul T si Piscot, cei trei copii ai familiei, mentionati in ordinea descrescatoare anisorilor, sunt cei care folosesc capacul de wc cu reductor. Si nu sunt singurii care se bucura de utilitatea produsului, caci recomandarea vine si din partea doamnei doctor Ioana Stefanica.

Gandit pentru momentul in care copilul drag este pregatit sa renunte la scutecel, capacul cu reductor poate fi folosit atat de parinti, cat si de cei mici. Alcatuit din doua componente, un capac de o dimensiune mare, iar cel de-al doilea special creat pentru cei mici, produsul nu permite accidentarea manutelor copilului. Fabricat din polipropilena si testat la 10.000 de cicluri, capacul cu reductor se potriveste pe toate vasele standard si, in plus, vine cu o garantie de 2 ani.

Printesa, cea mai mare din clanul Furtunosilor, recomanda capacul cu reductor, deoarece a fost cea care a asistat, alaturi de mami si tati, la cresterea fratiorilor sai mai mici: Piscot si Domnul T. Asa s-a convins ca pana si la palat este un astfel de capac cu reductor.

Mamicile stiu cat de asteptat este momentul in care copilul drag renunta la scutecel, de aceea, Copil Drag va asteapta la targul Raw Generation Expo de la RomExpo din perioada 3-4 septembrie,  pavilion C3, standul 36, alaturi de copiii vostri dragi pentru a testa si descoperi produsele noastre de ingrijire organice, delicate cu pielea bebelusilor.

Cu drag,

Furtunosii

})