Cum alegem cadoul de Paste in functie de varsta copilului?

Cum alegem cadoul de Paste in functie de varsta copilului?

Sarbatoarea Pascala se apropie, iar cei mici sunt tot mai nerabdatori in asteptarea Iepurasului. Listele micutilor abunda in jucarii tot mai interesante insa, in calitate de parinti, trebuie sa fim atenti si la nevoile reale ale celor mici. De aceea, este important sa tinem cont de dorintele micutilor dar, in acelasi timp, sa alegem acele jucarii menite sa le dezvolte creativitatea si inteligenta.

Iata recomandarile noastre de cadouri in functie de varsta celor mici:

Intre varsta 0 si 2 ani, copilul nu va intelege cu adevarat cine este Iepurasul, dar pentru a pastra traditia, puteti alege un centru de activitat destinat copiilor inca de la nastere. Copil Drag recomanda  Centrul de activitati – Ferma, deoarece micutul va avea mai multe posibilitati de a se juca cu ajutorul oglindei, a arcelor care pot fi indepartate, a celor 3 personaje din plastic si  a celor 2 zornaitori. In plus, salteluta de joaca are margini ce pot fi desfasurate sau rulate, asigurand protectia bebelusului.

Pentru copilasii cu varsta de peste 2 ani, puteti alege jucarii mai complexe, ce contin cifre, litere si forme. Un set alcatuit din cuburi, pe care sunt inscriptionate numere si cifre este ideal. Copil Drag recomanda setul de cuburi zoo, cu 32 de cuburi, ce permit constructii la nesfarsit. Produsul este ideal pentru stimularea logico-matematica.

De asemenea, setul de constructie creativa Lego Classic  a fost gandit atat pentru expertii creativi, cat si pentru incepatorii cu varsta de peste 4 ani. Amestecul de caramizi clasice Lego si piesele speciale ce includ o usa, fereastra, roti, ochi si un rotor vor inspira constructorii de toate varstele, facand din acest set un supliment grozav pentru orice colectie Lego existenta. In plus, setul include si 9 idei de modele potentiale cu instructiuni de constructie incluse.

Copiilor cu varsta de peste 5 ani le puteti darui de Paste un set experimental, deoarece la varsta aceasta isi pun foarte multe intrebari cu privire la tot ce il inconjoara. Cutia cu experimente Legile Naturii il va ajuta pe cel mic sa descopere legile naturii cu ajutorul unor experimente incitate menite sa le trezeasca si mai mult dorinta de cunoastere.

Daca cel mic nu isi doreste neaparat jucarii, un costumas elegant este foarte potrivit pentru ziua de Paste sau pentru vizitele la bunici.

Voi ce dar alegeti sa ii oferiti micutului de sarbatori?

Cu drag,

Mihaela Furtuna

mama si fondator Copil Drag

#copildrag #sarbatori #Paste #cadoulperfect

No Comments

Post A Comment
})