Cum a fost la Raw Generation Expo

Cum a fost la Raw Generation Expo

Pe 3 si 4 septembrie 2016 a avut loc evenimentul Raw Generation Expo dedicat unui stil de viata sanatos si natural. Ajuns la editia a-XI a, Raw Generation Expo este unul dintre cele mai cunoscute evenimente de acest fel din Bucuresti care aduce producatori si distribuitori de produse bio precum: mancare (Sara Green, Bioaleea), aparatura, carti (Curtea Veche), cosmetice (Mnoela, Yahawi Wellness, Pure Cosmetics, Global Wellness System), multe produse locale (Gradina cu Dragoste), haine si bijuterii (Orgonia), accesorii handmade, terapii alternative (Heartfulness), produse pentru copii (Copil Drag), servicii de tip spa-uri, centre de sanatate si relaxare (Casa Jad), restaurante si hoteluri care au in meniu si produse vegetariene si vegane.

Expozitia Raw Generation este organizata anual de Ligia Pop, liderul documentat in materie de raw food din Romania, consultant in nutritie si autor. Ligia este preocupata de o viata sanatoasa si incepand cu anul 2008 a inceput sa promoveze un stil de viata sanatos, devenind raw food chef (bucatar specializat in bucataria fara foc).

Copil Drag sustine promovarea acestui stil de viata in randul parintilor si al celor mici si de aceea a fost prezent pentru a doua oara la Raw Generation Expo cu produse de natura organica: scutece de unica folosinta, servetele umede, lotiuni de corp, geluri de dus, sampoane, paste de dinti, absorbante sanitare, etc. Interesate atat de produsele pentru cei micuti, cat si de produsele pentru propria igiena, mamicile si bunicile au achizitionat cu drag cele oferite la standul Copil Drag.

Multumesc echipei #RawGenerationExpo pentru posibilitatea de a fi prezenti la targ si tuturor clientilor care ne-au vizitat la stand.

Va astept si in magazinul online www.copildrag.ro pentru mai multe produse organice pentru intreaga familie!

 Cu drag,

Mihaela Furtuna

Manager Copil Drag

#copildrag

No Comments

Post A Comment
})