Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Modalitati de plata & politica de returnare

Modalitatea de plata:
– ramburs

– prin ordin bancar
(cont RO75INGB0000999905114759 ING BANK N.V. AMSTERDAM Sucursala Bucuresti)

– Mobilpay: detalii aici: http://copildrag.ro/mobilpay/

 

Modalitatea de livrare:
prin soferul companiei sau prin curier/Posta Romana (in functie de zona), taxa transport: 20 lei sau, pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este gratuit. Ne rezervam dreptul de a modifica tariful pentru transport daca zona in care se face livrarea nu este pe harta obisnuita a curierilor. Acest aspect va fi discutat cu clientul.

Program: 10 -17, L-V,
livrari de luni pana vineri,
comenzile efectuate sambata sau duminica sunt inmanate curierului in ziua de luni. Coletele vor ajunge la client in termen de 24 – 72 ore de la lansarea comenzii.

Politica de returnare: „Daca produsul achizitionat nu satisface exigentele clientului, va fi returnat astfel:

Se va transmite un mesaj la adresa office@copildrag.ro in care se vor mentiona denumirea produsului ce urmeaza a fi returnat, copie atasata dupa bon/chitanta sau factura cu care a fost achizitionat produsul, numele si prenumele clientului, contul IBAN si banca, motivul returnarii, daca se doreste. Clientul va contacta o firma de curierat si, pe cheltuiala sa, va transmite la sediul firmei coletul cu produsul returnat insotit de chitanta/bonul sau factura cu care a achizitionat produsul, original sau copie. Adresa este: Sos. Unirii nr 2, biroul 1, mansarda, sat Petresti, comuna Corbeanca, jud Ilfov, cod 077067. Valoarea transportului va fi suportata integral de catre client. Dupa primirea produsului, noi vom depune in contul clientului, in maxim 14 zile, suma aferenta produsului returnat. Important: Clientul este răspunzător pentru diminuarea valorii produsului ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor 

})