Concurs: Ce as cumpara pentru copilul meu?

Concurs: Ce as cumpara pentru copilul meu?

UPDATE: Dragii nostri, stim ca asteptarea a fost mare, dar iata ca avem castigatorul concursului „Ce as cumpara pentru copillul meu?”. Acesta este dna DIANA ROSU.

Castiga un Aparat de gatit cu aburi si blender de la Philips Avent!

www.copildrag.ro va propune sa participati la concursul „Ce as cumpara pentru copilul meu?”

Pentru a intra in concurs, trebuie sa:

LIKE la pagina de Facebook Copil Drag;

SHARE la postarea concursului;

COMMENT la poza oficiala a concursului de pe Facebook Copil Drag in care sa postati un link cu un produs pe care l-ati cumpara pentru copilul dumneavoastra din shop-ul copildrag.ro

Concursul va fi deschis incepand cu data de 27 aprilie 2016, ora 10 AM, pana pe 25 mai 2016 la ora 23:59:59. Pentru tragerea la sorti vom folosi site-ul random.org. Inainte de a stabili cine a castigat un Aparat de gatit cu aburi si blender de la Philips Avent, vom elimina inscrierile multiple, pentru a da participantului o sansa egala de castig.

Va rugam introduceti corect datele dumneavoastra, altfel nu vom putea sa va contactam. Daca in maxim de 3 zile nu vom putea sa contactam persoana castigatoare a premiului, vom face alta tragere la sorti. Premiul se va livra dupa data de 31 mai 2016, iar castigatorul va fi contactat de catre reprezentantii firmei COPIL DRAG SRL, pentru stabilirea detaliilor de livrare.

Atentie: Castigatorul unui Aparat de gatit cu aburi si blender de la Philips Avent trebuie sa trimita un mesaj e-mail catre office@copildrag.ro in care sa mentioneze numele/prenumele/adresa/ numarul de telefon si detaliile de livrare, ulterior va fi contactat de catre reprezentantii Copil Drag SRL.

Regulamentul complet al concursului se gaseste AICI – REGULAMENT.

–> Înscrierea pentru concurs se face aici!

No Comments

Post A Comment
})