Scutece Eco - Naty

Sanatatea si starea de bine a bebelusului e cea mai importanta, de aceea, numerosi parinti incep sa fie interesati de produse si obiecte de ingrijire ecologice. Este si cazul scutecelor, iar cele de la Naty sunt cele mai populare si sanatoase pentru bebe. Scutecele de la Naty se aseamana la prima vedere cu scutecele obisnuite de unica folosinta, insa diferenta sta in calitatea ingredientelor – materiale regenerabile si biodegradabile.
Scutecele ecologice Naty au bariera de scurgeri ce nu contine organisme modificate genetic, umplutura din porumb care nu este numai etansa la apa, dar si permite materialului “sa respire” rezultand intr-un scutecel aerisit, uscat si mai comfortabil. Senzatia la atingere de material moale ofera o potrivire ne-voluminoasa, ce permite copilului sa se miste liber.
La atingere materialul exterior seamana cu bumbacul, sau ca un servetel de masa fin si moale. Materialul din interior care vine in contact cu pielea copilasului este si mai fin, putin pufos, si seamana cu un material textil mai mult. Stratul absorbant al scutecelor contine de asemenea pulpa de lemn pufoasa biodegradabila ne-albita cu clor, amestecata cu o cantitate foarte mica de granule absorbante necesare pentru ca absorbtia scutecului sa fie cat mai performanta, astfel se reduce considerabil numarul de scutece schimbate.
Astazi, scutecele ecologice Naty sunt printre cele mai ecologice scutece de unica folosinta disponibile pe piata. Nu contin ftalati, compusi organostanici (MBT, DBT, TBT), metale grele, TCF (fara clor), H2CO (formaldehida), colofoniu, coloranti azoici, PVC, si substante cunoscute ca daunatoare sanatatii sau mediului incojurator. Produsele Naty sunt certificate si nu contin ABSOLUT nici un compus alergenic sau substante iritante, sensibilizante, cancerigene sau mutagene.
Scutecele ecologice de la Naty sunt apreciate de mamici din intreaga lume si chiar de celebritati de la Hollywod deaorece au castigat nenumarate premii la toate produsele. Gama cuprinde scutecele eco de unica folosinta cu marimile 1-6, oferind si pachete economice la unele marimi. Pentru copiii care incep sa foloseasca olita, Naty a creat chiloteii de antrenament la olita in 3 marimi.

Se afișează toate cele 3 de rezultate

})