Scutece Bio - Beaming Baby

Oferă-i copilului tău cel mai bun start în viață!
Cei mai mulți bebeluși suferă de iritații, eczeme și piele sensibilă în primii 3 ani de viață. Multe din aceste probleme pot fi rezolvate evitând folosirea produselor cu conținut ridicat de chimicale. Scutecele de la Beaming Baby conțin cu 30% mai puține chimicale decât scutecele obișnuite și cu 15% mai puține decât alte scutece eco.
Scutecele Biodegradabile Beaming Baby sunt realizate fara plastic/poliacrilat, fara albire cu clor, fara dioxina, cu un strat biodegradabil rezistent la apa, confectionat din bumbac si hartie din amidon de porumb, fara organisme modificate genetic.
Scutecele Biodegradabile Beaming Baby contin un strat biodegradabil rezistent la apa confectionat din bumbac si hartie din amidon de porumb, fara organisme modificate genetic. Scutecele au un design ce asigura un confort superior bebelusului pe durata intregii zile si pot rezista pana la 12 ore, acest lucru ajutand la un bun somn al bebelusului. Scutece biodegradabile, fara plastic / poliacrilat, fara albire cu clor, fara dioxina.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

})