Chilotei Eco - Naty

Chiloteii Eco – Naty ofera copilasului in crestere posibilitatea de a se misca in voie de a explora „lumea inconjuratoare” datorita protectiei anti scurgere naturale de la Naty.
Chiloteii pentru training la olita Naty sunt minunati atunci cand copilasul devine din ce in ce mai activ. Chiloteii au partile laterale usor de rupt si sunt elastice pentru un plus de confort, pentru ca micutul tau sa ii poata trage pe el rapid. Materialul se simte la atingere ca o panza moale iar partile elastice de-a lungul piciorului permit miscarea libera atunci cand micutul tau poarta pantalonasi. Chiloteii de training la olita Naty ca si scutecele Naty sunt 100% fara clor.
Stratul absorbant este o pasta realizata din lemn recoltat din padurile Scandinave supus unei inalte tehnologii. Datorita tehnologiei utilizate chiloteii au culoarea alba desi nu contin clor. Bariera de scurgeri nu contine organisme modificate genetic, fiind realizata din porumb. Aceasta este etansa la apa dar in acelasi timp permite pielii sa “respire” rezultand un chilotel aerisit, uscat si confortabil pentru micutul dvs. Culoarea imprimata pe chilotel nu contine metale grele si nu pune in pericol sanatatea micutului. Umplutura absorbanta are efecte minime asupra mediului si este certificata de catre FSC iar canalul centrat patentat confera pantalonasului lejeritate, mulat pe corpul copilului, sporind astfel protectia impotriva scurgerilor.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

})