Carti LEGO

Vrei sa traiesti aventuri extraordinare si sa vizitezi locuri unde magia si vrajile se impletesc cu tehnologii foarte avansate?
Cartile LEGO® iti ofera accesul catre regatul Knighton sau orasul Ninjago unde civilizatii infloritoare sunt amenintate de forte malefice impotriva carora, insa, razboinici curajosi lupta cu vitejie! Paginile pline de dinamism si culoare te vor purta alaturi de eroi pe care sa ii insotesti in lupte si aventuri de neuitat!

Nu vei fi insa doar un spectator! Cartile sunt construite pe o platforma care implica multa interactivitate!
Micul cititor va intampina numeroase puzzle-uri, jocuri si ghicitori care ii dau posibilitatea sa isi testeze imaginatia, perspicacitatea si creativitatea in timp ce urmareste intamplari amuzante si lupte impresionate intre eroii preferati si fortele raului.

Si, da, ca in toate creatiile LEGO, umorul are un loc important in constructia povestilor, pentru ca cei mici sa se distreze si sa se bucure de fiecare moment.

Pentru ca bucuria jocului sa fie completa, fiecare carte contine si o minifigurina LEGO care asteapta sa fie asamblata, astfel, vei face cunostinta chiar cu unul dintre personajele din poveste!

1–12 of 13 results

})