Servetele umede

Pielea bebelușului este delicată. Ce se întâmplă pe pielea bebelușului tău se duce în corpul bebelușului tău. Șervețelele ecologice de la Naty sunt fabricate din materiale naturale și regenerabile, cu apă pură de 98,5%. Pe măsură ce toate șervețelele Naty (cu excepția celor ușor parfumate) nu conțin parfum și substanțe chimice dăunătoare, puterea lor naturală calmează chiar și fundul cel mai sensibil al bebelușului. Acestea au fost atent proiectate pentru a fi blând pe pielea sensibilă a copiilor. Deoarece sunt hipoalergenice, ele nu irită pielea și sunt în siguranță pentru utilizarea pe pielea sensibilă.
Certificare independentă
Linia de șervețele ECO by Naty este certificată de Vincotte. Vincotte este o organizație de certificare independentă, considerată la nivel internațional, care este specializată în analizarea rentabilității materiilor prime. Este, de asemenea, unul dintre puținele organisme de certificare din lume care aplică standardele europene și nord-americane.

ECO by Naty este, de asemenea, primul brand global certificat independent pentru rentabilitatea produselor sale în conformitate cu ASTM D6866. ASTM este un forum non-profit care oferă materiale, produse, sisteme și servicii pentru elaborarea și publicarea de standarde internaționale. Membrii voluntari reprezintă producători, utilizatori, consumatori, guvern și mediul academic din peste 140 de țări.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

})