Suzete

Suzetele sunt articole foarte utile si apreciate de majoritatea mamicilor si dorite de bebelusi. Suzetele pot fi utilizate din prima zi de viata a bebelusului (minisuzete) si chiar dupa varsta de 18 luni, deoarece o suzeta poate sa-l linisteasca pe cel mic atunci cand este agitat si il poate ajuta sa adoarma (suzetele de noapte cu inel de protectie fosforescent). Toate suzetele recomandate de Copil Drag sunt ortodontice, realizate din materiale calitative (silicon), fara BPA si au tetine cu forme anatomice care sprijina dezvoltarea naturala a boltii palatine a bebelusului.
Suzetele sunt mici dar oferă mult confort, de aceea ele sunt nelipsite din orice casa in care a aparut un bebelus pentru ca suzetele pot avea un rol deosebit de calmant pentru acestia, ajutandu-i sa adoarma datorita faptului ca tetina suzetelor imita perfect mamelonul matern, ceea ce ii face pe copii sa se simta protejati si in siguranta.
Comandati acum o suzeta si nu uitati de lantul pentru suzeta dar si de o suzeta cu jucarie pentru divertismentul celui mic!

})