Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Slide background

Dragi parinti de pitici,
Iata ca ati ajuns si in momentul in care ” bebe s-a facut mare” si trebuie sa- i inlocuiti  scutecele de unica folosinta cu olita sau reductorul de toaleta. Conform studiilor,  varsta potrivita pentru aceasta schimbare este 12-24 luni, perioada cea mai indicata fiind intre 18-24 de luni, atunci cand copilul vostru este pregatit din punct de vedere fiziologic,  neuro-motor si emotional pentru aceasta.
Trecerea de la scutecele de unica folosinta poate fi facuta mai intai la olita si apoi la reductorul de toaleta sau direct la reductor.
Reductorul are avantajul ca, semanand cu capacul adultilor, este folosit prin imitatie, copilul facand ceea ce vede la parinti sau frati mai mari. De asemenea, face parte din elementele firesti ale unei bai cu care copilul este deja obisnuit de la baita.
Pentru a veni in ajutorul parintilor, compania Wirquin a creat un capac de toaleta special pentru copilul dumneavoastra :  Family Soft Close with Integrated Child Reducer = Capacul de toaleta pentru familie cu Inchidere Lenta si Reductie integrata  pentru Copii.
Cu o traditie de aproape 50 de ani in manufacturarea obiectelor sanitare pentru intreaga casa, grupul francez de familie cu reprezentare internationala Wirquin  investeste 5% din profitul anual in cercetare si dezvoltare. Astfel a luat nastere capacul de toaleta pentru intreaga familie,  cu inchidere lenta si cu reductie integrata, pentru a face mai usoara trecerea de la scutece la capacul normal de wc. Reductia este atasata capacului normal de adulti, nefiind necesara indepartarea  si depozitarea atunci cand nu este folosit de catre copil si fiind de asemenea comfortabil si pentru uzul parintilor prin simpla ridicare a reductiei.
Datorita sistemului soft close (inchidere lenta), nu exista riscul de lovire a manutelor copilului dumneavostra atunci cand acesta incearca sa-l aseze peste capacul de adult in vederea folosirii si nici a zgomotului de „cadere” care il poate speria pe copil.
Capacul este fabricat in Franta si se potriveste oricarui tip de vas de toaleta. Este testat pentru 10.000 de cicluri si are garantie 2 ani.
Din dragoste si grija pentru copii, ca medic pediatru, va recomand Capacul de Toaleta cu Inchidere Lenta si Reductie  pentru Copii, un produs care va protejeaza copilul si il ajuta sa devina independent. Poate fi gasit aici: http://copildrag.ro/produs/capac_wc_cu_reductor_casual_line_family_soft_close/

 

Cu drag,
Dr. Ioana Stefanica

})