Cadouri nou nascuti

!!! LIVRARI DOAR IN BUCURESTI SI IN ZONELE LIMITROFE

Din experienta noastra de parinti atat ai propriilor copilasi, cat si ai celor pe care i-am botezat, ne-am propus sa cream cadouri de oferit atunci cand se naste un bebelus sau cand participati la o petrecere in cinstea unui nou nascut.

Modalitatea de comanda si livrare:

Intrucat orice cutie/cos pe care il pregatim este personalizat pentru fiecare bebelus in parte, pentru a ne solicita un pachet cadou va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: office@copildrag.ro in care sa ne mentionati:

  • numele dvs si numarul de telefon,
  • sexul noului nascut,
  • valoarea aproximativa pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pentru cadou (valoarea unui cadou porneste de la 200 lei si creste din 100 in 100 lei pana la 500 lei)
  • datele de facturare si
  • data pana la care doriti sa fie livrat darul. Mentionam ca avem nevoie de cel putin 1 zi pentru a crea pachetul.

In functie de valoarea stabilita de comun acord, un cadou poate contine:  articole de imbracaminte si/sau incaltaminte, si/sau articole pentru igiena si/sau jucarii, scutecele de unica folosinta si/sau suzete, accesorii/decoratiuni, etc. Va vom informa asupra continutului inainte de a pregati pachetul.

De exemplu, cel mai mic dar ca si valoare contine: 1 body, 1 pantalonas, scutecele de unica folosinta sub forma de trandafirasi, prosopel de sters copilasul pe fata, accesorii/decoratiuni, etc.

Dupa ce primiti poza cu surpriza pregatita, va rugam se efectuati plata in contul RO98INGB0000999906459444 deschis la ING Bank NV Amsterdam, sucursala Bucuresti pe numele companiei Mihaela Furtuna Designer Floral SRL, CUI 36809186, J40/15957/2016 sau ne informati ca veti achita cash pentru a avea asupra noastra casa de marcat.

GDPR: Folosim informatiile dumneavoastra strict in scop legitim:

  • folosim numele si numarul dvs de telefon pentru a va contacta in vederea stabilirii continutului pachetului cadou, precum si pentru a fi contactati la momentul livrarii
  • folosim datele de facturare strict pentru facturi
  • folosim datele de adresa strict pentru a va livra produsele comandate
  • folosim informatiile legate de sexul copilului pentru a pregati un cadou personalizat in functie de sexul copilului

 

})