Cadouri nou nascuti

 

!!! Cadourile pot fi livrate si de catre noi doar in Bucuresti sau in zonele limitrofe. Pentru livrarile in tara, putem trimite pachet prin Fan Courier, insa nu ne asumam raspunderea pentru modul in care va ajunge coletul la dvs pentru ca nu detinem controlul asupra modalitatii de transport si manipulare din partea curierului. Plata transportului este in sarcina cumparatorului.

 

Din experienta mea de mama a trei copii, cat si de mama spirituala a tuturor celor 8 copilasi pe care i-am botezat, mi-am propus sa creez cadouri de oferit atunci cand se naste un bebelus sau cand participati la o petrecere in cinstea unui nou nascut.

Modalitatea de comanda si livrare:

Intrucat orice cutie/cos pe care il pregatesc este personalizat pentru fiecare bebelus in parte, pentru a-mi solicita un pachet cadou va rog sa imi trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: office@copildrag.ro in care sa mentionati:

  • numele dvs si numarul de telefon,
  • sexul noului nascut,
  • valoarea aproximativa pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pentru cadou (valoarea unui cadou porneste de la 250 lei si creste in functie de preferintele dvs si de stocul de produse pe care le am)
  • datele de facturare si
  • data pana la care doriti sa fie livrat darul. Mentionez ca am nevoie de cel putin 3 zile pentru a crea pachetul.

In functie de valoarea stabilita de comun acord, un cadou poate contine:  articole de imbracaminte si/sau incaltaminte, si/sau articole pentru igiena si/sau jucarii, scutecele de unica folosinta si/sau suzete, accesorii/decoratiuni, etc. Va voi informa asupra continutului inainte de a pregati pachetul. Articolele din cadou vor fi unice sau in serie foarte mica intrucat stocul pe care il detin este limitat si desenele de pe hainute, scutece, etc sunt diferite.

De exemplu, cel mai mic dar ca si valoare contine: 1 body, 1 pantalonas sau caciulita, scutecele de unica folosinta sub forma de trandafirasi, prosopel de sters copilasul pe fata, accesorii/decoratiuni, etc.

Mentionez ca hainele si scutecele de unica folosinta sunt realizate din materiale organice, prietenoase atat cu pielea bebelusului, cat si cu mediul inconjurator.

Dupa ce primiti poza cu surpriza pregatita si va este pe plac ceea ce am creat, va rog se efectuati plata in contul RO98INGB0000999906459444 deschis la ING Bank NV Amsterdam, sucursala Bucuresti pe numele companiei Mihaela Furtuna Designer Floral SRL, CUI 36809186, J40/15957/2016 si, de asemenea, va rog sa imi trimiteti pe e-mail (office@copildrag.ro) sau whatsup (0744338113) op-ul aferent platii. Multumesc!

GDPR: Folosesc informatiile dumneavoastra strict in scop legitim:

  • folosesc numele si numarul dvs de telefon pentru a va contacta in vederea stabilirii continutului pachetului cadou, precum si pentru a fi contactati la momentul livrarii
  • folosesc datele de facturare strict pentru facturi
  • folosesc datele de adresa strict pentru a livra produsele comandate
  • folosesc informatiile legate de sexul copilului pentru a pregati un cadou personalizat

Cu drag,

Mihaela Furtuna